Válts agymosást!

Idáig többnyire a testauráció fizikai dolgait néztem át, mint légzés, táplálkozás, ivás, mozgás, hidegadaptáció. Ha ezeket mind-mind helyretesszük az életünkben, az már önmagában is egy hosszabb távú projekt, amelynek végén remélhetőleg nagyságrendekkel jobb állapotban lesz testünk, mint valaha volt. Ez még nem a teljes testauráció, van és szükséges is a továbblépés az egészség egy magasabb “szuper” fokára. Ennek első lépcsőfoka, hogy megértjük: a testünk nem csupán biokémiai rendszer, hanem alapvetően információs rendszer is.

Azaz, a testünk, a sejtek szintjén bizonyos információk alapján működik, egyfajta programot futtat le. A lényegi különbség köztünk és az állatok között (akik szintén ilyen program alapján működnek) , hogy mi az érzelmek és gondolatok által akarva/akaratlanul képesek vagyunk eltérni az “eredeti” programtól. Kisebb-nagyobb változások, eltérések jönnek létre a programban, azután ez a módosult program fut tovább és alakítja a testet (is). Nem olyan bonyolult ez, mivel az eredeti program frekvenciák formájában kommunikál, így frekvenciákkal változtatható. Akinek ez nagyon homályos, esetleg áltudományos annak javaslom, hogy hallgassa a Bartók Rádiót, majd vegyen egy kalapácsot és egy hirtelen mozdulattal sújtson le a rádióra.

Lehet, hogy tévedek, de majdnem biztos, hogy sem a bécsi filharmonikusokat, sem a magyar rádió gyermekkórusát, sem a száztagú cigányzenekart nem fogja a törmelékek között megtalálni. Furcsa. Pedig pont ők játszottak az előbb. Micsoda áltudomány ez a rádió.

Nagy szerencsénk, a modern tudomány az utóbbi évtizedekben azért bebizonyította, hogy mégiscsak létezik a testen belül elektromos alapú kommunikáció, valamint az érzelmek és a gondolatok MÉRHETŐ frekvenciák. Szóval rövid, 2500 éves csúszással mi is eljutottunk oda, amit a történeti Buddha mondott. A gondolati és érzelmi világod meghatározza a valóságod (jelen esetben a testet.) Nem mennék vallásfilozófiai mélységbe, kizárólag a testauráció szemszögéből fogom ecsetelni a témát. Így is elég rázós, öveket bekapcsolni!

Amikor azt írtam, eredeti program, arra gondoltam, amivel születik egy csecsemő. Hogy az milyen lehet, nem tudjuk, mert mire elkezd beszélni egy gyermek, már módosult a program. Mindannyian, születésünktől egyfajta agymosásban veszünk részt. Szülők, közvetlen környezet,óvoda, iskola, társadalom. Mindannyian programozott egyedekké válunk. Ennek közvetlen vagy közvetett okaként “csúszik el” a légzés, a mozgás, a táplálkozás és minden olyan alapvető életfunkció, amit az állatok önerőből elrontani sem tudnának. Csak mi. Igaz, cserébe meg van géntérképünk, meg légkondícionálásunk, meg itt ez a kütyü, amivel ezt is írom. De térjünk a lényegre.

Az agymosásban az a jó, hogy lehet mosóprogramot váltani, ha felismered ennek szükségességét. Ennyi a titok: nem kell, hogy mások mossák az agyadat, te saját magadnak is tudod. Olyan mosóprogramot kell választani, amilyen eredményt remélsz a végén.

A nehézség pedig a következő: ha a környezeted megneszeli, hogy a te mosóprogramod más, minden lehetséges eszközzel megpróbálja majd visszaírni a “saját”, valójában társadalmilag elvárt programod.

Hogy a gondolatok és érzelmek milyen konkrét, mérhető változásokat tudnak generálni a testben, és milyen információáramlást tudunk létrehozni a szövetekben, arról saját példámmal tudok beszámolni. Orvosilag dokumentált eset, érdekes lesz…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.